Udskæringsliste 1/4 okse (nb! under test)


     Standard udskæring
 
     Er der specielle ønsker til udskæringen kan der afkrydses i nedenstående formular.
 
     Oksesteg						 Bemærkninger
     Bovstege						
     Tværreb						
     Revelsben (af tværreb)				
     Oksebryst						
     Ossobuco						
     Kraftben							
     Hakket kød					
     Højrebssteg					
     Højrebs koteletter				
     Roastbeef (inderlår)				
     Minut steaks (inderlår)				
     Lårtunge (til saltkød)				
     Klump (kan steges hel, gullasch, stroganoff)	
     Culotte eller covette				
     Engelsk bøf (af tykstegsfilet)			
     Steaks / benløse fugle (yderlår)			
     Gullasch						
     Mørbrad						
     
     
     Bemærkninger:	
     Fornavn:	       	     Efternavn:	
     Tlf. nr.			Email:		
 

Bestilling kan også foretages via email, telefon eller brev.
Copyright © 2004 Mettesminde. Alle rettigheder forbeholdes.
Senest opdateret: October 29, 2004